uvařila 28. 1. 2015 20:36
Měkké maso vytáhneme,uchováme v teple.Šťávu rozmixujeme a podáváme s plátky masa s rýží,nebo s knedlíkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2015 20:36
Měkké maso vytáhneme,uchováme v teple.Šťávu rozmixujeme a podáváme s plátky masa s rýží,nebo s knedlíkem
uvařila 28. 1. 2015 20:36
Do otvorů v mase zasuneme nakrájeniu mrkev a slaninu.Maso zajistíme nití,opepříme,na tuku zatáhneme a podlité vímen dusíme doměkka
uvařila 28. 1. 2015 20:35
Část použitých surovin
uvařila 28. 1. 2015 20:34
uvařila 28. 1. 2015 20:34
Detail masa na řezu a rozmixované šťávy
uvařila 28. 1. 2015 20:34
Vepřová plec na víně
Falešný med z květů černého bezu: Na přípravu potřebujete kromě květů bezu jen cukr a citron
Len je nejlepší materiál na utěrky: Kuchyňský "superman" pohlcuje vlhkost, je odolný vůči plísním a nedrží se v něm prach
Koláč s ovocem a drobenkou: Díky ovoci je šťavnatý a vláčný, drobenku vylepší ořechy a připravený je už za 20 minut