uvařila 12. 10. 2010 17:23
hotové jídlo
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 10. 2010 17:23
hotové jídlo
uvařila 12. 10. 2010 17:22
kdo chce,může šťávu rozmixovat,pak v 1dl st.vody rozmíchat PL hl.mouky vlít do šťávy a ještě 10 min.povařit
uvařila 12. 10. 2010 17:21
po 2é min.vypnout,nechat dojít,pak všechno maso vytáhnout
uvařila 12. 10. 2010 17:19
přilít 2dl vody,rozdrobit kostku bujonu,papiňák uzavřít a nechat syčet 20 minut
uvařila 12. 10. 2010 17:18
na másle orestovat cibulku a všechno maso postupně nechat zatáhnout
uvařila 12. 10. 2010 17:16
zavinout do rolády,ze zbývajícího kousku masa vyšlo 6 miniřízečků
uvařila 12. 10. 2010 17:15
posypat strouhanou mrkví,zakapat citr.šťávou a posypat libečkem a zelenou cibul.natí
uvařila 12. 10. 2010 17:13
rozklepat,osolit,opepřit a namazat ryb,marmeládou-ale může být i hořčice
uvařila 12. 10. 2010 17:12
vepřové roládky plněné mrkví pro"Tejaju":-)
uvařila 12. 10. 2010 17:12
použité suroviny dobře ohlídané:-)
uvařila 12. 10. 2010 17:12
3/4kg vepřového plecka
Výběr zralého melounu v obchodě je hračka: Stačí jen znát pár fíglů, jak kvalitu objevit. Rozhoduje váha, pruhy i poklepání
Retro okénko: Besipky kdysi stály jen 70 haléřů. Balení sladkých kroužků s ovocnou příchutí bylo vyrobeno speciálně pro řidiče
I šlehačka má svá tajemství. Na výrobu té domácí stačí dvě ingredience