uvařila 9. 10. 2016 07:06
Dietní. U nás zdomácněla. Na dvou lžicích másla samá zelenina a zasytí. Rozmixováním nádherně zhoustne.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2016 07:06
Dietní. U nás zdomácněla. Na dvou lžicích másla samá zelenina a zasytí. Rozmixováním nádherně zhoustne.
uvařila 9. 10. 2016 07:06
Zapékají se nočky z červené čočky. Tato chutná záležitost je vynikající i v jiných polévkách, zejména hovězím vývaru.
uvařila 9. 10. 2016 07:06
uvařila 9. 10. 2016 07:06
Polévku dělám často, neomrzí se, vždy je perfektní a dochutíte si ji každý podle vlastní chuti. Mám vyzkoušené různé variace a vždy chutnala.
uvařila 9. 10. 2016 07:06
Polévka je velmi hustá, takže nočky se jen tak lehce nepotopí. U nás tato polévka v mnoha variacích zdomácněla.
uvařila 9. 10. 2016 07:06
Zapečené nočky z červené čočky dodají polévce výjimečnou chuť a dodají polévce slavnostní ráz.
uvařila 9. 10. 2016 07:06