uvařila 12. 11. 2010 16:53
foto z dalšího dne,líp se porcovalo :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 11. 2010 16:53
foto z dalšího dne,líp se porcovalo :-)
uvařila 12. 11. 2010 16:52
po 20 min.posypat sýrem a dopéct
uvařila 12. 11. 2010 16:51
dát na tukem vymazaný a strouhankou vysypaný pekáč na 20 min.zapéct
uvařila 12. 11. 2010 16:50
vše společně i skořením promíchat
uvařila 12. 11. 2010 16:49
uzeninu a cibuli osmažit/orestovat
uvařila 12. 11. 2010 16:47
část použitých surovin
uvařila 12. 11. 2010 16:47
5 minut předvařit s pol.kořením,vývar nechat na polévku
uvařila 12. 11. 2010 16:47
Zapečená brokolice
Místo husy jenom játra. Umíte je správně připravit? A víte, čím se liší slavná foie gras?
Jak správně sbírat, sušit a skladovat vlašské ořechy: Osvědčené rady zkušených zahrádkářů nezklamou
Nejlepší koprová omáčka jako od babičky? Držte se těchto zásad a dopadne to na jedničku!