uvařila 13. 7. 2009 19:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 7. 2009 19:57
uvařila 13. 7. 2009 19:56
uvařila 13. 7. 2009 19:55
uvařila 13. 7. 2009 19:54
uvařila 13. 7. 2009 19:53
uvařila 13. 7. 2009 19:52
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské