uvařila 5. 7. 2012 22:46
Dobrou chuť!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 7. 2012 22:46
Dobrou chuť!
uvařila 5. 7. 2012 22:45
opečeme z obou stran do zlatova...
uvařila 5. 7. 2012 22:44
Zlatý krkovičkový steak s fazolkama
uvařila 5. 7. 2012 22:44
Zlatý krkovičkový steak s fazolkama
uvařila 5. 7. 2012 22:44
krkovička připravená na opékání+ Steakové koření...
Jídelníček podle víry: Žid nepozře krev, buddhista zase maso. Může v něm být duch jeho babičky
Dýňový cheesecake: Jak na něj, aby byl dokonalý? Chuti pomůžou ořechy i koření!
Retro okénko: Domácí čokoláda z formiček připomene dětství z éry socializmu. Kakaová cukrovinka ale frčí dodnes