uvařila 20. 8. 2015 13:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 8. 2015 13:59
lilek, sůl, olej, cibule, olej, maso hovězí mleté, česnek, koření oregáno sušené, sušená bazalka, skořice mletá, sůl, pepř mletý, rajče, protlak rajčatový, máslo, mouka hladká, mléko, sýr strouhaný, brambory, olej
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky