uvařil 30. 1. 2011 05:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 1. 2011 05:35
řeřicha, fazole mungo, okurka řecká, rajče, avokádo, vejce, arašídy, máta, koriandr, bazalka čerstvá, stehno kuřecí, omáčka sojová, olej, omáčka gado gado, česnek, chilli, pasta krevetová, arašídy, mléko kokosové, cukr hnědý, mouka rýžová, nudle rýžové, limetka, olej sezamový
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce