uvařila 18. 10. 2011 14:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 10. 2011 14:02
mouka hladká, sůl, cukr, droždí, olej, voda, brambory, pomazánkové máslo, játrovka, sýr ve střívku, sýr tvrdý, salám suchý, šunka, pórek
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 20:00
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
Smažili jsme křupavé bramborové spirálky jako ze stánku: Ty naše jsou desetkrát levnější a na výrobu stačí jen špejle a nůž
Hadi z listového těsta zpestří Den dětí. Vyzkoušeli jsme tři náplně, nejjednodušší a nejoblíbenější je ta šunková se sýrem