uvařila 2. 10. 2010 20:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2010 20:18
mouka hladká, mouka polohrubá, máslo, mléko, cukr moučkový, pudink čokoládový, prášek do pečiva, vejce, cukr krystal, mouka hrubá, prášek do pečiva, mléko, pudink banánový, mouka hladká, máslo, cukr moučkový, rum, poleva čokoládová, tuk
Jak na nejlepší grilované špízy? Šťavnatost zajistí slanina, pikantnost ovoce a pestré budou díky zelenině
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Fantastická povidla z letních jablek: Provoněná vanilkou a rumem vylepší v zimě palačinky, koláče i buchty