uvařila 26. 7. 2015 22:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 7. 2015 22:15
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, kakao, olej, prášek do pečiva, marmeláda meruňková, pudink kokosový, mléko, cukr vanilkový, pomazánkové máslo, tvaroh ve vaničce, ztužovač želatinový, potravinářské barvivo, smetana 33%, tvaroh ve vaničce, cukr vanilkový, ztužovač želatinový, tyčinky
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí