uvařila 13. 11. 2008 19:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 11. 2008 19:08
mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr písek, voda, olej, piškoty, banán, marmeláda, káva černá, pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový, máslo, cukr moučkový, škrob kukuřičný, mléko, kakao
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí