uvařila 29. 1. 2011 22:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2011 22:30
piškoty, vejce, cukr moučkový, máslo, olej, voda, mouka polohrubá, mák mletý, prášek do pečiva, skořice, krém, mléko, pudink vanilkový, máslo, nutella, salko, šťáva citronová, piškoty, rozinky, voda, rum, sirup, čokoláda na vaření, tuk ztužený
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?