uvařil 25. 3. 2019 06:59
hotový řez po zchladnutí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 3. 2019 06:59
hotový řez po zchladnutí
mouka polohrubá, cukr vanilkový, kůra citronová, prášek do pečiva, máslo, cukr moučkový, mléko, cukr vanilkový, ořechy vlašské, cukr, skořice mletá, rum, vejce, marmeláda pikantní, cukr moučkový
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Jak zavařit lečo na zimu? Směs letní zeleniny se sádlem a solí přijde vhod nejen v chladných měsících