uvařila 2. 2. 2011 20:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 2. 2011 20:32
mouka hladká, prášek do pečiva, cukr moučkový, máslo, kakao holandské, mléko, vejce, mléko, mouka hladká, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, rum, máslo, mléko, cukr moučkový, solamyl, kakao, piškoty, rum, oříšky
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Šéfkuchař Pizza Nuova poradil, která rajčata se hodí na skvělé sugo: Seženete je celoročně i u nás, říká
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva