uvařila 20. 3. 2010 08:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 3. 2010 08:31
vejce, cukr moučkový, solamyl, prášek do pečiva, krém, mléko, pudink vanilkový, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hladká, žloutek, máslo, cukr moučkový, marmeláda meruňková, banán, čokoláda tmavá, smetana ke šlehání, mandle sekané
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin
Hrnková tvarohová bábovka: Hotová je za chvíli, zvládne ji lehce i začátečník, jemnost zajistí máslo