uvařila 23. 6. 2015 13:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 6. 2015 13:18
prsa kuřecí, sojová omáčka světlá, omáčka worcesterová, med tekutý, víno bílé, česnek, zázvor čerstvý, koření pěti vůní, sůl, solamyl, bílek, mrkev, zelí bílé, cuketa, paprika čerstvá červená, pórek, vývar masový, olej
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky