uvařila 12. 8. 2013 15:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 8. 2013 15:42
mouka polohrubá, tuk hera, droždí, vejce, cukr vanilkový, mléko, sůl, mouka hladká, tvaroh měkký, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mléko, rozinky, povidla švestková, cukr moučkový
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku