uvařila 4. 10. 2014 15:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 10. 2014 15:35
brambory, máslo, mouka polohrubá, vejce, mléko, cukr, mouka polohrubá, droždí, těsto listové, povidla švestková, perníčky rumové, kůra citronová, kokos strouhaný, cibule, klobása, zelí kysané, paprika sušená sladká, pepř černý
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky
Pozor na bedly! Některé mohou být jedovaté, jiné jsou nejedlé, všímat si musíme hlavně jednoho znaku
Jednoduché borůvkové knedlíky na páře, které zvládne každý. Přelité máslem a posypané cukrem chutnají božsky