uvařila 4. 10. 2014 15:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 10. 2014 15:35
brambory, máslo, mouka polohrubá, vejce, mléko, cukr, mouka polohrubá, droždí, těsto listové, povidla švestková, perníčky rumové, kůra citronová, kokos strouhaný, cibule, klobása, zelí kysané, paprika sušená sladká, pepř černý
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou