uvařila 14. 2. 2014 18:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2014 18:56
vejce, mouka polohrubá, sýr strouhaný, mléko, sůl, pepř bílý mletý, brokolice, pórek, celer řapíkatý, rajče, hrášek, kukuřice, kapie, solamyl, sůl, olej, jogurt bílý, křen, pepř bílý mletý, sůl
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky