uvařila 22. 8. 2009 16:54
...zelí rozkrojíme , vnitřní listy vyjmeme....
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 8. 2009 16:54
...zelí rozkrojíme , vnitřní listy vyjmeme....
zelí čínské, houska, vejce, žloutek, olej, cibule, slanina anglická, kmín celý, vývar hovězí, klobása, mrkev, kuře, mléko, pepř mletý, máslo, sůl
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Šéfkuchař a bývalý porotce MasterChef Mirek Kalina připravuje o Vánocích mušle a šneky, majonézu kupuje japonskou
Úsporné vaření podle Anuše Kejřové: Ochutnejte zelí z brukve nebo nudlový nákyp s čokoládou
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo