uvařila 10. 7. 2011 15:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2011 15:16
cukr krystal, vejce, mouka polohrubá, ořechy, prášek do pečiva, olej, vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, kakao, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový, tvaroh, smetana zakysaná, cukr vanilkový, cukr moučkový, poleva čokoládová
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý