uvařila 20. 8. 2009 20:06
chřest okořeníme a polijeme marinádou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 8. 2009 20:06
chřest okořeníme a polijeme marinádou
roštěnec nízký, sůl, pepř, olej, mouka hladká, chřest, sýr parmazán strouhaný, olej olivový, ocet vinný, česnek, koření provensálské, sůl, pepř
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník