uvařila 16. 10. 2020 22:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 10. 2020 22:13
vejce, sůl, prášek do pečiva, mouka polohrubá, cukr moučkový, olej, kakao, mandle, voda, šlehačka ke šlehání, mascarpone, salko karamelové, marmeláda, čokoláda hořká, smetana ke šlehání, mandle mleté, citron
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky