uvařila 14. 10. 2014 20:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 10. 2014 20:08
brambory, mouka polohrubá, mouka celozrnna pšeničná, sůl, sádlo, vejce, mléko, droždí, cukr, semínka sezamová, vejce, šunka schwarzwaldská, sýr gouda, pórek, sůl, pepř
Jak na luxusní šunkofleky: Šťavnatost zajistí dost vajec i správný druh masa, o křupavou kůrku se postará sýr
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický