uvařila 13. 2. 2017 13:56
Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2017 13:56
Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
maso kuřecí, cibule, olej, sůl, pepř mletý, cuketa, zelí bílé, mrkev, žampióny, česnek, smetana na vaření, mouka hladká, kopr
Trochu jiný „smažák“: Smažený sýr feta ve speciálním těstíčku podle receptu řecké šéfkuchařky Marianthi božsky chutná
Gólman Petr Čech prozradil, co musejí jíst fotbalisti před zápasem. A přiznal, že od dětství miluje české buchty s tvarohem
Řízky Friduš: Delikatesa vskutku rytířská oživí každé grilování. Maso je díky speciální marinádě krásně šťavnaté a křehké