uvařil 8. 5. 2014 13:36
a ještě jednou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 5. 2014 13:36
a ještě jednou
mouka hladká, cukr, vejce, sůl, kakao, máslo, jogurt bílý, soda jedlá, ocet, potravinářské barvivo, extrakt vanilkový, mascarpone, smetana ke šlehání, cukr moučkový, smartflex, perlička, tuk, mouka
Česká kuchyně bude opět světová! Národní kolo kuchařské "olympiády" Bocuse d‘Or se uskuteční už za necelé tři týdny v Praze
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí