uvařila 21. 9. 2011 16:35
Detail
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 9. 2011 16:35
Detail
filet rybí, sůl, šťáva citronová, česnek, bazalka čerstvá, máslo, brambory, mrkev, brokolice, kmín celý, sůl, smetana zakysaná, česnek, sůl, bazalka čerstvá, pepř bílý mletý, cukr
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou