uvařila 25. 7. 2013 21:19
Ve 100ml vody povaříme skořici s hřebíčkem.Tekutinu zredukujeme na polovinu a přidáme ke šťávě.Marmeláda v misce je po půl hodině krásně tuhá
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 7. 2013 21:19
Ve 100ml vody povaříme skořici s hřebíčkem.Tekutinu zredukujeme na polovinu a přidáme ke šťávě.Marmeláda v misce je po půl hodině krásně tuhá
Holka u plotny radí: Domácí tyčinka Margotka je lepší než ta kupovaná a přípravu zvládne každý
Květákové rizoto vás skvěle zasytí, přitom vyjde na pár korun a jeho příprava zabere jen několik minut
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně