uvařila 26. 7. 2013 21:23
Do horké marmelády přidáme vodu,želatinu a promícháme.Po 10minutách ušleháme se smetanou,přidáme jogurt a znova šleháme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 7. 2013 21:23
Do horké marmelády přidáme vodu,želatinu a promícháme.Po 10minutách ušleháme se smetanou,přidáme jogurt a znova šleháme.
rybíz červený, marmeláda rybízová, smetana kysaná, želatina prášková, voda, jogurt bílý
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny