uvařila 26. 7. 2013 21:23
Poté již ručně vmícháme kuličky rybízu a plníme do studenou vodou vypláchnutých formiček
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 7. 2013 21:23
Poté již ručně vmícháme kuličky rybízu a plníme do studenou vodou vypláchnutých formiček
rybíz červený, marmeláda rybízová, smetana kysaná, želatina prášková, voda, jogurt bílý
Jak na nejlepší grilované špízy? Šťavnatost zajistí slanina, pikantnost ovoce a pestré budou díky zelenině
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Fantastická povidla z letních jablek: Provoněná vanilkou a rumem vylepší v zimě palačinky, koláče i buchty