uvařila 13. 5. 2014 15:46
Pozvolna smažíme v rozehřátém oleji.Podáváme s uleženým salátem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 5. 2014 15:46
Pozvolna smažíme v rozehřátém oleji.Podáváme s uleženým salátem
mořská štika, šťáva citronová, kůra citronová, vejce, mouka hladká, strouhanka, semínka lněná, sůl, olej, citron, salát, brambory, cibule, okurky sterilované, lák okurkový, sůl, pepř mletý, ocet, cukr
Španělské ptáčky z vepřové kýty jsou křehčí než klasické z hovězího masa a báječně šťavnaté. Hotové jsou za pouhou hodinu
Mikulášské ořechy naslano: Do téhle křupavé nadílky se bude chtít zakousnout každý. Příprava je snadná, chuť božská
Holka u plotny radí: Jak na levné a výborné cukroví z vepřových škvarečků? S rybízovým džemem chutná fantasticky