uvařila 25. 5. 2009 09:48
Rychlý koláč s jahodami k poobědové kávě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 5. 2009 09:48
Rychlý koláč s jahodami k poobědové kávě
mouka hladká, mouka hrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový, mléko, olej, vejce, kypřící prášek do pečiva, mandarinky, kokos strouhaný, tuk, mouka hrubá
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku