uvařila 23. 9. 2012 14:08
Rychlý švestková koláč s mákem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 9. 2012 14:08
Rychlý švestková koláč s mákem
mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, vejce, voda, olej, švestky, mák mletý, cukr skořice, cukr moučkový, mouka hrubá, cukr krupice, máslo
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá