uvařila 16. 1. 2011 18:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 1. 2011 18:50
zelí čínské, salát hlávkový, kapie, paprika čerstvá žlutá, okurka salátová, parmazán, višně sušené, brusinky sušené, ocet balsamiko, olej olivový, cukr, sůl, pepř, voda, pepř drcený, tortilla
Jak na perfektní kotlíkový buřtguláš: Důležitý je správný poměr cibule a uzeniny, výraznou chuť zajistí i rajský protlak a koření
Tortilla s vaječnou omeletou: Nezvyklá kombinace vláčné placky, šťavnatých vajec a křupavé zeleniny překvapí výtečnou chutí
Pět rybízových dezertů: Nepečený jogurtový řez s rybízem je krásně vláčný a zmrzlina s lehce nakyslou chutí báječně osvěží