uvařila 21. 4. 2009 21:01
rovnako ako pri prvej poleve koláč rovnomerne polejeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 4. 2009 21:01
rovnako ako pri prvej poleve koláč rovnomerne polejeme
vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, prášek do pečiva, olej, voda, džem meruňkový, tvaroh jemný, máslo, cukr vanilkový, kůra citronová, mandarinky, borůvky, zlatý klas, vitacit, tang, šťáva z kompotu, tuk, mouka
Nejlepší velikonoční jidáše: Jak na to, aby byly krásně nadýchané a vydržely dlouho čerstvé
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Vyzkoušejte světově proslulé saláty: Jak připravit Caesar, Nicoise nebo Waldorf?