uvařil 7. 12. 2014 01:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 12. 2014 01:01
cukr, vejce, skořice, voda, koření hřebíček, solamyl, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, ořechy lískové mleté, tuk, mouka, smetana, kompot višňový, cukr, solamyl, cukr
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky