uvařila 21. 8. 2011 19:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 8. 2011 19:12
bílek, cukr krupice, lusk vanilkový, čokoláda hořká, mandle mleté, mouka hladká, prášek do pečiva, kompot višňový, smetana ke šlehání, cukr moučkový, zdobení čokoládové, kompot
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky