uvařila 21. 8. 2011 19:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 8. 2011 19:14
bílek, cukr krupice, lusk vanilkový, čokoláda hořká, mandle mleté, mouka hladká, prášek do pečiva, kompot višňový, smetana ke šlehání, cukr moučkový, zdobení čokoládové, kompot
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí