uvařila 2. 7. 2012 10:58
podáváno s divokou rýží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 7. 2012 10:58
podáváno s divokou rýží
mouka, vývar zeleninový, víno červené suché, vejce, cibulka jarní, mrkev, petržel, cibule červená, česnek, omáčka sojová, rajče sušené, parmazán, hořčice, olej, tymián čerstvý, sůl
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky