uvařila 11. 5. 2015 20:21
Sekaná roláda v bůčkovém kabátku jako studené pohoštění
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 5. 2015 20:21
Sekaná roláda v bůčkovém kabátku jako studené pohoštění
bůček, sýr tvarůžky kulaté, smetana, cibule, pepř mletý, paprika čerstvá červená, cibule lahůdková, roláda bůčková, alobal, sekaná, olej, voda
Jak na nejlepší grilované špízy? Šťavnatost zajistí slanina, pikantnost ovoce a pestré budou díky zelenině
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Fantastická povidla z letních jablek: Provoněná vanilkou a rumem vylepší v zimě palačinky, koláče i buchty