uvařila 31. 5. 2015 12:08
po nějaké době v lednici je můžete zespodu vytlačit prsty. Díky ztužovači vše pěkně drží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 5. 2015 12:08
po nějaké době v lednici je můžete zespodu vytlačit prsty. Díky ztužovači vše pěkně drží
vejce, cukr krupice, olej, mouka hladká, prášek kakaový, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, želatina, kompot ovocný, marmeláda
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni