uvařila 14. 5. 2012 20:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 5. 2012 20:41
vejce, mouka polohrubá, oříšky, olej, prášek do pečiva, cukr moučkový, kakao, smetana ke šlehání, čokoláda hořká, pálenka, ztužovač želatinový, voda, smetana zakysaná, tvaroh, cukr, ztužovač želatinový, voda, kompot mandarinkový, smetana ke šlehání, ztužovač želatinový, voda, cukr
Dokonalá vosí hnízda a další skvělé nepečené cukroví, které musíte vyzkoušet
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek
Byliny v kuchyni: Petržel je víc než ozdoba na talíř, léčilo se s ní už v 16. století