uvařila 14. 5. 2012 20:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 5. 2012 20:41
vejce, mouka polohrubá, oříšky, olej, prášek do pečiva, cukr moučkový, kakao, smetana ke šlehání, čokoláda hořká, pálenka, ztužovač želatinový, voda, smetana zakysaná, tvaroh, cukr, ztužovač želatinový, voda, kompot mandarinkový, smetana ke šlehání, ztužovač želatinový, voda, cukr
Do netradičního chlebu ve vajíčku patří i párek: Jednoduché jídlo voní po tvarůžcích a předčí i originál
Peče celá země: Jak na nejslavnější dort maďarských kaváren Dobos? S našimi radami jej zvládnete jako mistři cukráři
Vše za začalo mandlí v cukru. Belgická pralinka se zrodila z hořkého léku obaleného čokoládou