uvařila 3. 2. 2013 16:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 2. 2013 16:06
voda, kvasnice, mouka hladká, cukr, med, mléko, tuk, cukr, cukr vanilkový, sůl, mouka hladká, mouka polohrubá, kůra citronová, cukr, skořice, cukr vanilkový, piškoty, ořechy mleté, máslo, vejce, máslo
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky