uvařila 7. 2. 2010 23:13
Dělala jsem menší bagetky. Použita pouze hladká pšeničná mouka a místo škvarků je škvarková pomazánka.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 2. 2010 23:13
Dělala jsem menší bagetky. Použita pouze hladká pšeničná mouka a místo škvarků je škvarková pomazánka.
mléko, sůl, škvarky, mouka hladká pšeničná, mouka sojová, cukr, droždí čerstvé
Skvělý koláč s blumami od Tondy z Peče celá země: Křehké těsto s makovou náplní, blumami a rumem chutná fantasticky
Tahle česnečka mění pravidla hry: Zkuste rozpečený sýr, krutóny s česnekovým máslem nebo uzená kuřecí křídla
Zdravé domácí müsli tyčinky se dají připravit pečené i nepečené. Jak na to?