uvařila 7. 2. 2010 23:13
Dělala jsem menší bagetky. Použita pouze hladká pšeničná mouka a místo škvarků je škvarková pomazánka.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 2. 2010 23:13
Dělala jsem menší bagetky. Použita pouze hladká pšeničná mouka a místo škvarků je škvarková pomazánka.
mléko, sůl, škvarky, mouka hladká pšeničná, mouka sojová, cukr, droždí čerstvé
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Sýrová roláda jako z Prostřena se stane perlou vašeho pohoštění. Má tisíce variací a příprava je jednoduchá
Trpaslík schovaný v paštice i ptáci pečení zaživa: Hostiny středověkých králů byly přehlídkou šílenství
Jak na tu nejlepší vajíčkovou pomazánku? Výraznou chuť jí dodá hořčice, barevnost medvědí česnek, petrželka či kopřivy