Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
jitule248 uvařila 13. 5. 2024 22:14 Jednoduchý domácí chleba 0 0 250g špaldové mouky a 250g pšeničné hladké mouky Okomentovat
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Holka u plotny radí: Jak na kynutý borůvkový koláč s meruňkami a rybízem? S tvarohovou náplní chutná skvěle a takhle snadno se dělá
Cmunda po kaplicku: Jihočeský bramborák, plněný uzeným a podávaný se zelím je skvělým jídlem do podzimních plískanic