uvařila 12. 2. 2013 16:51
Makový závin de luxe
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 2. 2013 16:51
Makový závin de luxe
mouka hladká, droždí čerstvé, mléko, cukr, sůl, vejce, kůra citronová, máslo, mák mletý, mléko, cukr, mandle sekané, kůra pomerančová kandovaná, rozinky v rumu, máslo, cukr moučkový
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky