uvařila 11. 1. 2011 16:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 1. 2011 16:28
vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, kakao, ořechy mleté, kokos, mléko, pudink vanilkový, cukr krystal, cukr moučkový, máslo, mandlové aroma, kakao, floky kakaové, kokos, cukr moučkový, mléko sušené, mandlové aroma, voda, potravinářské barvivo, marmeláda
Sbíráte babky? Tak pozor, v určitých případech můžou být nebezpečné! Odborník radí, čeho si všímat, abyste se neotrávili
Jak na ty nejlepší snídaňové lívance? Aby se nepřipalovaly, pomůže trik s olejem nebo máslem v těstě
Retro okénko: Zeleninová obloha je český fenomén. Lidé ji milují, šéfkuchaři nenávidí